lunes, 14 de febrero de 2011

UNA DONNA CON UN UCELLINO IN TESTA

Margarita i "Puchi"
Urbino
Urbino

Margarita i Anaïs a Urbino

Urbino
Avui és dilluns de pluja i sol, hem vist l'arc de sant martí a l'àrea rosa després d'un cap de setmana a Pesaro, on he estat acollida extraordinàriament bé per la Margarita i l'Anaïs, hem descansat, hem visitat Urbino, hem menjat molt bé i també hem rigut molt, sobretot després de la "coca-cola" del sopar de dissabte!!Hem visualitzat el què li deuen estar fent a "il treno" que em portarà a Barcelona el 21 de febrer des de Milà, creiem que ara el deuen estar encarrilant, arrenjant, enllustrant i pulint per portar-me a casa "subito". Forza treno!...
S'ha de dir que la Margarita és una cuinera boníssima i m'ha preparat sopa de farro i llegums, pasta a la carbonara vegetariana, nyoquis, i hem menjat una pizza molto buona! Gràcies per tot i fins aviat!

1 comentario:

  1. Hola Silvia, ja falta poc perqué finalitzi la teva experència italiana. Haurás aprés moltes coses noves i maneres diferènts de fer-les, sempre es enriquidor conèixer i decubrir nous paissatges humans i físics. Fins a la tornada. Records i petons.

    ResponderEliminar